Typiskt mig då

Fick en bok av Linda W i den fina elefantväskan också. Jag började läsa den i bilen och läste väl kanske en fjärdedel av den. Sedan började jag läsa vid elvatiden en kväll och läste ut den någon gång in på småtimmarna. Jag KAN liksom inte småläsa sådär lite mysigt några sidor per kväll. Råplöja hela bokskrället och sedan vara ett vrak dagen efter med barnen hojtandes ett par timmar senare. I det stora och det lilla. Fullt ös eller inte alls. :)

2 kommentarer

    1. Baddaren var riktigt bra! Dessutom fick den mig att börja läsa böcker igen efter en lång paus med bara ljudböcker. Plöjde tre böcker till under vår lilla resa. Påsen har lilleman lekt med varje dag sedan vi fick den. Han leker ”Gissa djurä”…han fyller påsen med olika plastdjur sedan ska jag sticka ner handen och känna och gissa vilka djur det är! Så dina presenter har sannerligen blivit uppskattade! Kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.