Onsdagens äventyr

Tandläkaren på f.m. Inga hål men eventuellt kan ett felaktigt bett vara orsaken till min återkommande huvudvärk. Jag ska dit snart igen så vi får väl se vad som händer. Fick lunch av Pappa och Christina, dillkött, lyxigt värre! Kyrkis med Storebror på e.m, han var plötsligt snorig efter dagis men verkade rätt okej ändå. Nu när jag ser att han blivit rejält sjuk ikväll får jag dåligt samvete…hoppas att vi inte smittat någon! Han blir ju så sjuk lillstackarn med sin astma och allt. Han vakna nyss och var såååå pecklig och söt. Stackars liten.

Har hunnit en snabbis till gymmet samt 35 min på trampis här hemma också. Vill passa på nu om man nu skulle åka på en förkylning.

Lagade en riktig kaloribomb till middag (allt eko) färsk pasta med bacon som man steker och häller på Creme Fraiche och låter koka ihop, himla gott! Men gårdagens middag var en riktig höjdare. Viblev bjudna hem till Niklas, Maria och lille Nikita på middag. Det bjöds supergoda pizzor med massa goda korvar, ostar, grönsaker och annat smaskigt på. En höjdare med B&J till efterrätt. Ny smak,,,vavaredenhettenuigen? Nåt med kokos och det var väldigt god. Om ni läser goa fina vänner så tack igen! Puss på er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.