Spinn natten lång

Nu är mitt barndomshem sålt. Det känns vemodigt. Sålt till en hemvändande barnfamilj. Det känns gott. Jag hoppas att huset ska bli perfekt för dem. Att spindlarna spinner vidare på sina nät. Att lyckan sitter kvar i väggarna.

Men på våren kanske jag smyger dit, pallar en bukett av mammas Skilla.

4 kommentarer

 1. Annars får du slå en signal så kan jag säga till när de blommar som bäst. Verkar vara en supertrevlig familj som flyttat in i alla fall.

  Upptäckte på julafton att jag saknade julkortet som din mamma brukade lägga i vår postlåda varje år den 23:e dec. Tänkte på henne då o sen fyllde hon ju i maj precis som 3/4 av vår familj, har tyvärr glömt vilket datum.

  Hon finns med er i alla fall, det är jag övertygad om, för mer omsorgsfull o familjekär person kommer man att få leta länge efter. Kramar från Ögrenarna på 49:an

  1. Ja hon var fantastisk! Och en stor inspiration för mig som person och mamma.

   Va kul att det är en familj som flyttat in. Det värmer och jag hoppas att deras uppväxt i huset blir fantastisk.

   Kramar

 2. Jaa, jag känner igen känslan. Sitt barndomshem bär man liksom med sig under huden. När jag går förbi ”mitt” hus på Betesvägen så känns det fortfarande konstigt, trots att det inte varit vårt sen 1987. Min lönn utanför mitt sovrumsfönster är såååå stor. Den har fel storlek. Ett vemod fyller mig när jag passerar. Ett vemod som blir en del av en själv med tiden. En del av livet. Tack vare vemod kan jag lättare känna tacksamhet för små saker.
  Kram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.