Sött som socker

Vi har lyxat till det med en kaffemaskin och en mjölkskummare. Blir så gott kaffe och snyggt dessutom! Med dessa kladdkakemuffins och en klick vispgrädde till är man bra nöjd.

…och apropå sötsaker, min fina kusin Ahnika och hennes Grant i USA fick en dotter idag! En liten underbart söt Svea (en så fin hyllning till Sverige!).

4 kommentarer

 1. Hej!
  Blev så intresserad av de tapeter ni har på övervåningen (tror jag det är). Ser ut som ett sällskapsrum med grå soffa. Tapeten är grå och ser ut som att det är ringar/sepentiner på den. Vart hittar man den?

  Fin blogg!

  1. Hej! Kul att du gillar bloggen! Det var många år sedan vi tapetserade och jag minns inte vilket märke det var på tapeten, tyvärr! Vi köpte den på Fresks minns jag! Den kanske ser grå ut men den är brun med lite glansiga bruna krumelurer på. Ha det gott, hoppas du kikar in här igen!

 2. Hej,
  Vad sugen jag blir på dina kladdisar. Mina jag gjorde förra veckan blev INTE bra., tror det var sirapen som gav så knasig eftersmak. Längtar tills vi kommer upp!!!
  Ska vi ta oss en kväll ute då?

  1. Leila Lindholms recept. Jag litar bara på henne när det gäller recept! :) Ja men du, självklart ska vi ta en utgång då du kommer! Längtar efter att ses, kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.