Smarta kläder till nyblivna mamman

Gravidkläderna ville jag ha tighta så jag kunde visa upp min fina bebiskula! Men så fort bebisen är ute är det helt andra kvaliteter på kläderna jag letat efter. Jag tror det är lika för de flesta nyblivna mammor. Här kommer några klädhacks för nyblivna mammor:

Kläder som funkar att amma i Du kanske redan har ett gäng kläder i garderoben som fungerar att amma i. Du kan också tänka på funktionerna som amning kräver när du köper gravidkläder, då får du användning av dem även efter graviditeten. Här är kläder som fungerar att amma i:

  • Kläder speciellt anpassade för amning som linnen och tröjor
  • Toppar/klänningar med knäppning/dragkedja eller med stor ringning så du kan dra toppen under bröstet när du ammar.
  • Vanligt linne som du bara drar ner under bröstet brukar fungera lika bra som amningslinnen
  • Linne och en kortare topp över som bara kan dras upp och linnet funka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.