Så det kan bli va?

Nu ska ni få höra en (i efterhand) kul sak! I onsdags kom jag på att jag skulle gå en sväng till Waynes innan lunchen och prata med dem om en sak. Ringde Robert och bokade att vi skulle luncha där. Kolla på klockan innan jag gick in och den var ganska precis 11.30.

När jag kom in så satt ”mina” tjejer där med sina bebisar. Vi brukar träffas nästan varje vecka. Det kändes ju lite konstigt. Varför hade dom inte SMS:at mig? Den sentimentala delen av mig skrev: ”Dom haaatar mig” och ”Dom vill inte va med mig”. Den mer logiska sa att det är klart att man inte måste träffas alla jämt. Men ändå…kändes lite konstigt att ingen hade SMS:at. Satte mig ändå med dom och vi hade trevligt, Robert kom också. Jag sa inget, vad skulle jag säga? Men men lite konstigt kändes det.

Sen när jag var på väg hem plingade det i Iphonen. Ett SMS från en av tjejerna, skickat på morgonen typ 10. ”Ska vi ses på Waynes 11.30 idag?” Det var bara min halvtrasiga Iphone som valt att konvertera till brevduva så att meddelandet var försenat! Ho ho vad glad jag blev! :)

Men vilket sammanträffande va? Jag går inte ofta till Waynes, och precis i rätt tid också??? Så tokigt det kan bli! Å tjejer, jag är så glad att ni inte hatar mig! Å om jag verkade konstig så vet ni nu varför. Puss på er!

4 kommentarer

  1. Du är underbar!

    (gillar din nya blogg hörru, å har sjukt dåligt samvete för ditt fina larm som ligger i min bil. Jag behöver det liksom inte här ute. Men du behöver det.)

    KRAM

  2. Hahaha ja när jag tänker efter såg du lite förvånad ut när du klev in på waynes men tänkte du kanske haft kontakt med Sofia ang tid å plats =) inte hatar vi dig inte hahaha så det kan bli

    1. Ja Sofia skrev på Fb också..ha ha. Så sjukt sammanträffande att jag gick dit, just den dagen, just den tider och just den gången så krånglar telefonen. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.