Förenkla hemma: Garderoben

Rensa ut då och då
Det är bra att rensa ut då och då. Fläckiga kläder, kläder som inte används och så vidare. Bästa rensa ut-tipset: Vänd alla galgarna bakvägen i garderoben. När någon använder ett plagg så vänd galgen rätt. Efter några månader kan ni se vilka kläder som inte används och utrensningen blir enklare!

Kläder som passar ihop
Jag har verkligen rensat bland mina kläder och nu har jag bara kläder som passar ihop. Det är galet skönt! Jag har en bas av plagg i svart, grått, vitt, beige, denim och sedan några plagg i rosa/lila toner. Om jag skulle bli tvärless på rosa så är det inte så många plagg att byta ut. I stugan har jag samma upplägg med grundfärger med istället för rosa har jag blå som ”färg”. Låter kanske lite fånigt men det är så bra! Enklare att shoppa och enklare att hitta kläder som funkar!

Likadana plagg
Vart tog den söta lilla strumpan vägen? Ingen som vet! Lösningen är att köpa ett gäng likadana och supersköna strumpor. Samma knep rekommenderas även till fingervantar!

Häng tvätten direkt på galgar
Mitt bästa kläd-hack! Häng alla kläder som går att hänga, på galgar direkt när de är tvättade. På detta sätt undviker jag ovikta tvätthögar, strykning och att kläderna måste landa på massa olika ställen innan de ska in i garderoben. Med hängande kläder river man inte ut halva garderoben när man ska hitta ngt att ta på sig. Det är dessutom enklare för barnen att hänga upp kläder än att vika dem.  Så grymt bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.