NU händer det!

Nu ska du får höra något spännande som kan göra ditt liv lite härligare.

Nämligen att uppmärksamma när det händer. Du vet, du har jobbat, donat, kämpat, stretat, eller stressat med något och så…plötsligt…händer det, det är skarpt läge och just NU slutför du uppgiften. Stunden är nu. Du har fixat det.  Jag tränar på att uppmärksamma detta. När jag når ett mål stannar jag upp, lägger en stund på att betrakta, att reflektera och att njuta. Kanske kosta på mig ett ”snyggt jobbat” till mig själv. Fokus på att jag lyckats, hur jag lyckats och vad jag kan göra ännu bättre nästa gång.

Detta är också en fin feedback att ge till dina barn. Att uppmärksamma dem på att ”nu fixade du det”, ”Njut nu, du klarade det” eller ”Känn dig stolt och njut av stunden”. Perfekt till barnen som hela tiden lär sig nya saker.

3 kommentarer

  1. Fantastiskt bra! Ska försöka använda det mer medvetet! Den där känslan då man städat ett rum, packar i hop dammsugaren och sedan vädner sig om och kollar…och känner sig så nöjd!

    Tack för inspirerande blogg! Roligt att du uppdaterar så ofta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.