Mitt hemliga projekt

Mitt hemliga projekt är att jag har fixat i ”sexan”, ett av våra B&B rum. Tyvärr är mitt objektiv inte optimalt för att fota rum med så jag återkommer inom kort med fler bilder. Här är en bild på köket i alla fall med lite våriga detaljer! Visst är det fint? Detta är ett av våra familjerum som har separat kök och nu även ett litet lekrum!

Idag har jag städat, dammsugit och torkat golven. Haft ett möte med en ny hotellvärdinna och städat och handlat till ett B&B rum. Fullt upp med andra ord.

Vad hittar du på denna soliga men kalla vårvinterdag?

Update: Jag skulle ju skriva var jag köpt olika saker efter önskemål från ”tjejerna på Comhem” :) Så… Tavla: Gallerix, Duk & Kuddar: Åhléns, Lyktor: Inreda & Sånt, Kökssoffa: Min morfars verk

4 kommentarer

  1. Jisses, jag var tvungen att räkna efter…men jo, det stämmer – vi är snart 6 personer. Oj!!! :)

  2. Får man flytta in? :) Det blev jätte fint och jag ser verkligen fram emot att få bosätta mig där, iallafall för några mysiga dagar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.