Hur lyckas man?

Åkte på semester och vi glömde skor till våra barn. Skolösa ungar och stängt överallt hela midsommarhelgen. Så vi fick köpa sjukt fula tofflor som jag hittade i en fyndlåda på Coop. ”Konstiga skor” sa storebror…tre dagar i oformliga sammetskreationer på fötterna, sedan fyndade jag nya på rean.

3 kommentarer

  1. Maken påminde mig just om samma Storebror som kom in på Företaget mitt i vintern och sa bbrrrr, då visade det sig att han inte hade skor på….men då var Lillasyster helt nyfödd och då är man helt ursäktad. Hihi.

    Hoppas ni har det fint på semestern! Jag gör min sista dag idag, sedan 2 mån ledighet!!!

    1. Ha ha! :) Ja du den hänna familjen är det då ingen ordning på alls! Hoppas vi ses hos Anna-Maria på onsdag! Kramar till dig Liten söt :)

  2. Hahaha, det var det roligaste jag hört Katarina…konstiga skor, hahaha. Precis en sån grej skulle jag kunna göra….men inte Maken som tur är ;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.