Livet är fint

Vilken dag! Soligt och fint! Jag får ha barnen för mig själv eftersom Robert är i Piteå, men nu är han på väg hem efter ett par dagar i Norr. Längtar så efter min älskade gubbe.

Vi har myst hela förmiddagen. Jag stannar upp och tänker på va fint livet är. Lillasyster sov och Storebror lekte i vardagsrummet, vi läste lite böcker, la pussel. Jag drack en kopp kaffe och Storebror beställde varm choklad så vi kunde skåla. Jason Mraz i bakgrunden. Lite skratt lite gråt. Barnfötter som springer över golvet. Underbart. Sen kom Morfarn och tog med Storebror på en liten utflykt som avslutades i solen på altanen. Se på bilden va mysigt vi har det på uteplatsen, snöfritt under taket och med värmedyna i soffan blir det värdsklassmysigt. Ljusstaken inköptes idag. Nu sover barnen och jag fick gå en sväng på stan eftersom även Morfarn somnade i soffan. Ska visa ett kul fynd sedan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.