Lillasyster och lekbord målade

Otroligt nog fanns en burk vit färg hemma. Jag brukar måla upp den vitfärg som finns vet ni. Denna gång målade jag ett grönt lekbord som min kära pappa byggt. Jag satte lillasyster framför Makka Pakka och kletade på tjockt med färg på skivan som jag lagt direkt på golvet (benen bortskruvade) för att täcka det gröna. Plötsligt hör jag lillan och ska gå och kolla vad hon gör. Jag går in i vardagsrummen men då har hon gått in i matrummet (man kan gå runt till köket båda hållen) och när jag börjar springa ökar hon farten. Jag hör hur småbena pinnar på utav bara den. Jag kastar mig efter henne men hon är snabb och hon hoppar (ja hoppar) upp på bordsskivan och flyger upp och landar pladask i oljebaserad färg. Så här blev resultatet av bordet i alla fall:

2 kommentarer

  1. Malin: Toppen, ska byta ut en av de gråa plattorna och spara till barna blir lite större! Ja bordet är toppenbra! Väger ingenting så det är lätt att dra ut på golvet så man får plats runtom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.