Hemmafru in action

Lugnt tempo idag. Bägge barnen hemma, hostiga små stackare. Men nu tror jag storebror är redo för dagis i morrn. Vi har bakat tårta med citronkräm och dekorerat med vit choklad, strössel och jorgubbar. Mums! Bilden ovan än en av bilderna jag tog för ett tag sedan hos en fotograf! Fin va? Leila och jag liksom!

Jag har fortsatt min Feng Shuiande och bildbevis kommer så småningom.

Nu har vi beställt lite skräpmat, dagens middag i form av morotsslantar dög inte för en hårt arbetande hemmafru! Här behövs kalorier!

Trevlig fortsättning på kvällen!

9 kommentarer

 1. Charlotta: Feng Shui är väldigt bra tycker jag. Som coach förespråkar jag att man sätter upp mål i livet. Att skriva listor på det man vill är bra, men med hjälp av Feng Shui kan hela hemmet bli en ”målbild”, ett stöd, en motivation och en plats att växa på som människa. Ska skriva lite om det någon dag. Lycka till med fixadet i hemmet! Berätta hur det gick!

 2. För någon jul sedan fick jag en bok om just Feng shui och inredning. Tack sa jag och ställde den i hyllan. Men nu när du tog upp det (faktiskt just det där om badkar vs bubbelbadkar) tänkte jag på boken och läste lite igår. De var träffande och mycket intressant. Som om jag alltid vetat om det, men inte tänkt på det konkret.
  Tack för inspiration. Här ska det möbleras om och organiseras!

 3. Såå jättefint.
  Lika fint som förra inlägget var klokt!
  Jag strävar precis mot de målen som du beskriver där. Efter en (numera ihoplappad) relationskrasch för ett par år sedan sätter jag mig själv först o uppskattar o tycker om mig själv mycket mer. Visar mig själv mer kärlek o respekt – och trivs mycket bättre med livet!

  1. Annika: Tack! Ja det ät lätt att glömma bort sig själv konstigt nog. Tänk vilken bra människa du kan mot andra vara nu när du tar väl hand om dig själv. Härligt att höra att ni lappat ihop relationen. Om man är två personer som känner kärlek till varandra, men också till sig själva är det ofta urstarkt!

 4. Sååå härlig bild!!! Det skulle även kunna vara du och Bree (desperate housewives) liksom :-) Fotot klart, när kommer kokboken med Katarinas bästa? :-)

  1. Ja visst! :) jag kan säga att det var en spännande och kreativ process under fotningen. Jag och fotografen Carola hade himla kul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.