Hemma hos oss: Barnens kökshörna

Storebror är köksmästraren själv! Han kokar ihop de mest fantastiska maträtter och bjuder oss på härliga blandningar av olika slag. Senaste är att koka de fina plastdjuren. Vi uppmuntrar hans kockande….”bräserad kossa mmmmm, vilken utsökt bräckt giraff nom nom nom, aaah vilken utsökt pocherad fisk smask smask”

Barnens kök har ett tema: Jordgubbe. Vilket härligt tema va? Man skanske skulle ha fruktteman i andra rum också?  :)


Jag märker upp saker, på gränsen till sjukligt gärna. Vill ha ordning och reda och frigöra energier i alla skrymslen och vrår. Är lite Feng Shui-skadad tror jag.


Barnens farmor är så duktig på att virka. Hon har gjort det mesta men några av dem har faktiskt jag knåpat ihop. Att hon lärt mig virka är ett bevis på hennes storhet. Jag är såååå dålig med allt syslöjdsrelaterat. Jag slänger trasiga sockor och om en knapp lossnat så får Robert fixa det. Men nu virkar jag princesstårtor. Kors i taket.


Fina fina ungar leker snällt i köket. Nästan jämt, eller oftast.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.