Hemma hos oss: Badrum

Detta är ett favoritrum – vårt stora härliga badrum. Här ägnar vi en hel del tid kan jag säga. Grabbarna har ofta bastuhäng här och jag och brukar SPA:a, ibland med kidsen. För ett tag sedan målade jag alla skåp och lådor. De var i ek förut och nu är de vita som ni ser.

Vi tänkte först skaffa ett bubelbad, men enligt Feng Shui är det inte alls bra. Att bada är bland det hälsosammaste man kan göra, men kopplar man massa el till det + den oro bubblor och ljud orsakar blir det inte alls nyttigt! Så vi skippade det!

Området (bagua) för badrummet i vårt hus är enligt Feng Shui KÄRLEK. Det passar ju bra! :) Jag har placerat ut kärlekssymboler och SPA-grejor för mysiga stunder. Belysningen går att dämpa, för att skapa den mysigaste stämmningen med ljus och doftljus och klassisk musik.Rummet har vita väggar, jag ville få känslan av mycket ljus, både från väggar och fönster att få bort den ”fuktiga känslan” som lätt blir i ett badrum. De stora fönstren och allt ljus känns helt fantastiskt! Att öppna ett fönster och mötas av en fågel som drillar i den nyutslagna syrenen är en hit!

3 kommentarer

 1. Mamma morran: Hoppas att du gillade bloggen! Vilken härlig blogg du har, med två små barn och en till på väg. Så underbart! Jag återkommer…

  Charlotta: Ja det är riktigt fint! Vi älskar det!

 2. Oj, vilken härlig blogg- ska kolla runt här lite nu!
  Hittade dej hos Engla :)
  Vilket underbart badrum- nu blev jag hur avundsjuk som helst, hade jag haft ett sånt badrum hade jag bosatt mig där inne :D
  Ha en fin söndag!
  Kram
  MammaMorran- funderar på livet & Barn med ADHD/Autism

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.