Fullspäckad fredag

Kyrkis med bägge barna på förmiddagen. Det var kul! Sedan en tur till nya leksaksaffären, det var populärt och vi köpte en lejonfamilj och ett par nya pysselböcker (Storebrors nya favorit…näst efter Ipadden, Aappe-äääppen som han säger). Storebror beställde själv en kokt med bröd på stan så det blev lunchen. Sedan sov han nästa hela eftermiddagen medan lillasyster klättrade upp och ner från soffan i två timmar. Helt outtröttlig.

Sedan tog vi med oss Morfarn och gick till nya badhuset. Sååå fint och lyxigt det blivit. Där kommer vi hänga ofta! Men det blev ett rätt kort besök. Sedan hem för att äta Rotmos och fläsklägg! Lyxigt värre!

Påskliljor känns vårigt och fint i köket! Nu sitter jag med pappa och dricker Brämhults Hallondryck, mycket gott och trevligt! Let´s Dance på TV och sedan blir det Crosstrainern och nåt program jag missat i veckan. Hoppas att ni har en bra fredagskväll!

4 kommentarer

    1. Ja det var toppen! :) Så himla fint och lyxigt! Ska testa SPA:et nån dag framöver också.

  1. Härlig dag ni haft! Jag jobbade för ovanlighetens skull och det var också riktigt trevligt, sprang ut på stan på lunchen och fick värsta fredagsfeelingen i kroppen….fast kyrkis, badhuset och husmans låter ändå liiite bättre. Trots det sitter jag här nöjd och sippar rött. Visst är det skönare att vara nöjd!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.