Förvaringstips: Bebiskläder

Här kommer några tips för smart förvaring och fiffigt tänk kring bebiskläder. Kanske kan du hitta något tips du gillar och som förenklar familjelivet för dig och din familj? 

Nej, det ser såklart inte alltid ut såhär i vår låda för bebiskläder. Men med smarta knep är det lite enklare att ha ordning och reda! Därför har jag precis städat lådan för att kunna gå igenom mina favorittips! 

1. Första knepet är att vika plagget en extra gång så att det kan ställas upp. Det kräver ”lådor i lådorna” men ger en helt annat översikt. Jag tycker också att det är enklare att hålla ordning. 

2. Om man som jag gärna vill att barnets outfit ska matcha hyfsat bra är det smart att välja en färgskala eller stil på kläderna som gör att de flesta kläder passar ihop. Då behöver man inte ha så många plagg, vilket är en nyckel till ett enklare familjeliv!

3. Här har jag ett gäng roliga kjolar som lillan mest använder för att träna på att klä på sig och sedan av sig…och sedan på sig igen! Utklädningskläder är också perfekta för att barnet ska träna på- och avklädning.

4. Alla strumpor är likadana. Vår lilltjej har grå strumpor och det gör att alla passar ihop. Det gör heller inte så mycket om någon försvinner.

Boktips!
Jag har lyssnat och läst böcker alla böcker jag hittat av Marie Kondo, ett japanskt organiseringsproffs som har skapat KonMari metoden. Som innehåller många smarta knep för att organisera sitt hem. Ett av knepen hon lyfter är att vika och ställa saker på högkant som i mina tips ovan. Jag kan varmt rekommendera hennes böcker! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.