Flydde från kyrkis

Jag och lillan var på kyrkis och hon kräktes pyttelite vid sångstunden. Ingen fara, tänkte jag eftersom hon druckit en stor flaska välling alldeles innan vi gick. Men sedan kräktes hon igen och då tog jag det säkra före det osäkra och skyndade mig därifrån. Men det verkar lungt, inget mer kräks och hon har ätit både yoghurt och lunch utan problem. Så det var falskt alarm. Puh. Man är ju nojjig över magsjuka men det ska man ju vara, vill ju inte smitta ner någon.

2 kommentarer

  1. Linda W: Hoppas ja torkade noga då! :) Jo vi mår toppen det var nog bara lite välling för mycket i lilla magen! Ha en trevlig helg! Förresten, va stor Morris blivit, storkillen!

  2. Va bra att hon mår bra nu! Jag blev lite orolig ett tag. Såg inte när hon kräktes, men lite senare när jag satt å surrade med Anna-Maria sa hon: Nu sitter Du där Alice kräktes ;) Hoppas Ni får en bra helg! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.