Bloggdags!

Vad har då jag haft för mig när jag inte bloggat?

Jo, vi har fixat med taket i hallen uppe. Efter en veckas jobb och snickare på plats trodde vi att vi var klara. Inte så kul när vi på fredagen hörde dripp-dropp dripp-dropp från övervåningen och såg hur vattnet rann under plasten genom den nya isoleringen (vi hade inte satt fast innertaket, puh). Nu har vi snabbfixat på taket så det håller i vinter, men till våren blir det nytt yttertak.

Vi har också renoverat ”sjuan”, det var vår sista lägenhet som nu blev ännu ett B&B-rum. Det är en trea så det är bra med plats! Det återstår ett sovrum och ett litet lekrum. det blev i alla fall ljust, mysigt och bara så superfint och jag skulle fota i kväll men då fick vi en drop-in gäst.

Jag har också hunnit med att vara på en fantastisk trevlig julfest hos våra kära vänner Malte och Linda. Så himla mysiga och trevliga människor, supergod mat och mysig stämning. En grymt kul kväll! Vi hade barnvakt men tyvärr blev Robban tvungen att vara hemma och fixa i ”sjuan”…typiskt!

Idag fick vi nya mattan i vardagsrummet! Så himla mysig och mjuk! Bilder kommer!

Sedan har vi haft sjukstuga här hemma några dagar. Lillasyster är förkyld/har astma så det har varit lite sömn och lugnt tempo några dagar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.