Kalastema: RYMDEN

Nu har vi haft ett hejdundrande rymdparty för vår fina nioåring. Ett helt gäng glittrande rymdkompisar kom och firade och kalasade med oss! 

Mycket av pyntet är köpt på myperfectday.se men en hel del har jag fixat själv. Här är det jag gjort själv för nedladdning:

Mitt knep för fika på temakalas är att hitta färdiga frukter, godisar och annat gott som passar in i temat. Denna gång bakade jag muffins och ”raketkakor” men det mesta är köpt. Dottern fixade raketer av marshmallows, stjärnfrukt (lär mig aldrig vad den heter, någon som vet?) och jordgubbar.
En av gästerna hade klätt ut sig till en planet. Så kreativt! 
Storebror i familjen roddade en planetjakt med frågor och utmaningar. Höjdpunkten var nog att leta asteroider (legobitar) i ett megastort rymdslajm. Andra utmaningar var att skjuta sugrörsraketer och att göra en stjärnbild av pappersstjärnor. För varje rätt svar/utförd uppgift fick de en planet och slututmaningen var att lägga alla planeter i rätt ordning från solen! Priset var en påse med godis, sudd och rymdtatueringar. 💫
.

Ett bord med rymdbilder att färglägga. Jag tycker att det är toppen med någon lugn aktivitet, om någon blir less eller vill ta en paus.
Vi hade också en hopphage i form av en raket. Det var iofs mest vår ettåring som skuttade på den! 😊 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.