24 klurigheter till ”klurkalender” eller till Nissedörr

Dessa 24 klurigheter passar fint till lite större barn! Jag har gjort en kalender till vår elvaåring och jag kan därför inte visa något bakom luckorna här, men de går fint att ladda ner dem. Lapparna innehåller olika kluringar/tankenötter.

Man kan klippa ut lapparna och vika ihop dem så att inte ”klurigheten” syns eller lägga dem i små kuvert. Det finns även sidor som man kan klistra över sidorna med klurigheter och sedan skära ut luckorna så det blir som en vanlig kalender (se nedan). 

Här nedan kan du ladda ner de 24 klurigheterna och det finns även ett facit om någon klurighet skulle vara extra klurig.

Här är en bild på hur kalendern ser ut när jag klistrat fast papper med luckor. 

10 kommentarer

  1. Hej
    Tack för klurkalendern. Vi gjorde en till våran familj och till några kompisar sen tävlar vi om vem som klarar uppgifterna varje dag. Perfekt nöje när det är covid och vi inte kan ses.

  2. Roliga klurigheter!
    Undrar bara om facit till nr 5… Jag tror strecket nuddar linjen två gånger på ett ställe. Det på mittenstrecket till vänster.

  3. Hej! Toppen idé! Du har inte större mall för lucka 2, 8 och 17 som man kan skriva ut för att flera ska kunna klura på den samtidigt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.