Undra vad som kommer att växa fram här?

Jag är mycket mer aktiv på Instagram än vad jag är här på webbplatsen. Jag älskar verkligen tempot och kreativiteten som jag känner på Instagram. Det är som en egen värld som myllrar av människor, känslor, kreativitet och engagemang.  Många gånger då jag går in på Insta blir jag både energiboostad och lovebombad på en och samma gång! Det är så fantastiskt! 

Här på bloggen är det en helt annan stämning. Det känns som om jag är i mitt eget lilla rum. Ibland kikar kanske någon in, som du just nu. Vilket är himla trevligt, du är givetvis varmt välkommen hit! 

På samma sätt som Instagram ger mig energi och skaparglädje, tänker jag mig att lugnet här på denna webbplats kan ge energi till en annan typ av skapande. Texter som får breda ut sig. Kanske kan de snabba hacksen på Instagram få växa till längre texter med fler idéer? Vi får se vad som, i sakta mak, växer fram här. Om du vill får du gärna säga hej eller skriva en rad om vad du skulle vilja läsa mer om här på familjehacks.se.

Kram!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.