I maj kommer boken FAMILJEHACKS!

Under min föräldraledighet har jag skrivit en bok! Jag förstår inte riktigt själv att jag faktiskt gjort det. Pirrigt, läskigt men framförallt superkul!

Boken är fylld med hacks och inspirerande tipslistor, men också tankar och egna upplevelser som förälder. Boken handlar inte om barnuppfostran utan peppar och lyfter fram det roliga med att ha barn. 

Klart du ska lägga vantarna på minst ett exemplar! 

Skicka din mailadress till katarina@familjehacks.se så får du ett mail av mig när boken är finns att köpa. Du kan även bevaka boken ”Familjehacks” på bokus.com här  eller adlibris.com här

Hjälp mig gärna att sprida boken redan nu! 

Jag hoppas att den ska nå ut till många så därför ber jag ödmjukast om din hjälp att sprida den. Så otroligt tacksam för all hjälp och jag kan få. Dela gärna i dina sociala medier. 

Här är en kort introduktion av boken

Vill du gå din egen väg i ditt föräldraskap men längtar efter att få välja och vraka bland inspirerande hacks? Då är det här boken för dig! Med lekfulla lösningar och handfasta tips hjälper författaren dig att navigera genom den snåriga småbarnsdjungeln. Här hittar du inspiration för att skapa en smidig och rolig vardag som får hela familjen att må gott. 

Familjehacks – tips till småbarnsföräldrar för ett enklare familjeliv handlar inte om barnuppfostran utan peppar och lyfter fram det roliga med att ha barn. Du hittar enkelt och snabbt förslag på hur du kan ta dig an en akut utmaning i familjelivet som monster under sängen eller planering av barnkalas. Vanliga krämpor, syskonkärlek, hur du förbereder familjen på en ny bebis och hur du skapar ett lättstädat och praktiskt hem är bara några av de saker som du kan läsa om. Det är en given guide att återkomma till och ha nära till hands under hela småbarnstiden – fullmatad med lättillgängliga tipslistor och inspirerande bilder. 

Katarina Byström föddes 1980 och är uppvuxen i Härnösand där hon jobbar som marknadschef på familjeföretaget och driver ett Bed och Breakfast med sin sambo. Tillsammans har de tre barn. På instagramkontot @familjehacks och hemsidan familjehacks.se delar Katarina med sig av sina tips och råd till småbarnsföräldrar. Familjehacks – tips till småbarnsföräldrar för ett enklare familjeliv är hennes debut.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.