Sött sagt! Hemska tider

Men vilken seeeg förkylning! Sonen sa igår ”när jag hostar så jag kräks är det verkligen hemska tider.” Håller med lilleman.

Jag får myror i brallan av att inte orka göra något. Jag säger bara tack och lov för film och Ipadden dessa dagar.  Storebror har sagt att ”när lillasyster fyller två år så måste hon få en egen Ipad!” och nu när jag skriver så säger han ”Ipadden är den bästa leksaken på världen”. I lagom dos tycker jag att det är en fantastisk leksak och samtidigt ett pedagogiskt verktyg. Vad tycker ni om att barn använder dator/Ipad?

1 kommentar

  1. Kul och helt ok, tycker jag. Med mina stora barn var jag mycket mer restriktiv. Då fick de bara spela spel som samtidigt lärde dem något sas. Men med lilla Ellen har jag en mer avslappnad inställning. Man ska ju njuta av livet och jag har insett att man kan göra saker bara för att det är roligt! Som nya Toca house som kom igår! Jättekul, tyckte Ellen.
    Det är svårare med tonårsbarn…. Finns risk att de faktiskt sitter fööör länge framför sina skärmar. Men rätt använt så är ju Internet, Ipad o mycket annat av nya tekniken helt underbart!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.